Moi!

by Noora

Tervetuloa Kestävästi kunnossa -blogin pariin. Blogia kirjoittaa Noora, Helsinkiläinen 38-vuotias kolmen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo – uusperheen äiti. Olen ammatiltani visualisti, sydämessäni juoksija, esteetikko, kasvissyöjä, ja liikunnan rakastaja. Olen myös vakuuttunut siitä, että maailma ympärillämme muotoutuu omien valintojemme mukaiseksi, niin isommassa kuin pienemmässäkin mittakaavassa. Se miten kulutamme itseämme ja luontoa ympärillämme on omien valintojemme seurausta.

Olen huomannut, että vastuullisia valintoja ruoan, sisustuksen ja arkivaatetuksen parissa on suhteellisen helppo tehdä, mutta kestäviä, pestäviä ja toiminnallisia urheiluvaatteita, vastuullisilta valmistajilta on paljon vaikeampi löytää. Kaikkien harrastusten kohdalla en ole valmis tinkimään funktionaalisuudesta tai mukavuudesta ekologisuuden nimissä, mutta olen innokas löytämään parempia vaihtoehtoja ja kertomaan niistä myös muille.

Meillä eletään ihan tavallisia ruuhkavuosia, käydään töissä, harrastetaan ja matkustetaan. Me emme ole täydellisiä, mutta yritämme olla hyviä (ainakin toisillemme). Valita paremmin, käyttäytyä paremmin, kuunnella toisiamme ja itseämme paremmin. Tämän blogin ei ole tarkoitus lisätä ahdistusta, vaan kylvää toivoa ja innostaa valitsemaan paremmin – silloin kuin se sinulle on mahdollista.

Kirjoitin aiemmin And i will be an ironwoman -blogia ASA:n yhteisössä ja halusin jatkaa tämän polun päätyttyä itselleni tärkeitä aiheita painottaen. Vanha blogin nimi kertoo kuitenkin jotain niistä lajeista, joita rakastan. Kuopukseni syntymän jälkeen treenasin itseni lyhyessä ajassa neljän tunnin maratoonariksi ja selvisin kunnialla Joroisilla triathlonin puolimatkastakin. Ajan myötä yksittäisen suorituksen merkitys on vähentynyt, mutta jatkuvan liikkeen merkitys korostunut.

Tervetuloa mukaan!

Noora W.

Kiinnostaisiko sinua myös?

Jätä kommentti